Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Indledende information

Følgende information omhandler og gælder alle tjenesteydelser, som Ultra ApS (herunder Ultra) tilbyder i relation til CraceY. Ved køb af både produkter og løbsbilletter, accepterer du dermed automatisk de følgende betingelser og vilkår.

Virksomhedsnavn og adresse

Ultra ApS, Geminivej 66, 2670 Greve.

Hjemmeside

www.cracey.dk er hosted af ??

Hjemmesiden (www.cracey.dk) indeholder informationer angående alle services relateret til CraceY. Information fundet andre steder er ikke gældende, medmindre det også figurerer på hjemmesiden. Ved køb af en billet til Cracey, vil man blive omdirigeret til www.sportstiming.dk. Vær opmærksom på, at Sportstimings egne vilkår og betingelser også er gældende for.

Betaling

CraceY modtager betaling med DANKORT/VISA-DANKORT, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestrocard og mobilpay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Beløbet for billetterne bliver trukket ved afsendelse af billetterne.

Prissætning

CraceY forebeholder sig rettigheden til at ændre prisen på alle ydelser og produkter. Prisen er gældende når ordren oprettes, fastholdes dog gennem hele købsprocessen.

*Er der tale om softwarerelaterede eller menneskelige fejl, hvor et produkt bliver prissat med en tydeligt forkert pris, forbeholder CraceY sig retten til annullere ordren – i dette tilfælde vil køberen blive gjort opmærksom på, at ordren bliver annulleret.

Ændringer af produkt:

CraceY forbeholder sig retten til at ændre lagerbeholding i forhold til løbsbilletter. CraceY forbeholder sig også retten til at afvise et salg, selvom der fremgår en lagerbeholdning. Skulle du på nogen måde komme til at købe en billet, som er udsolgt, vil beløbet altid blive refunderet.

Ændring af indhold:

CraceY forbeholder sig retten til at ændre indholdet til hvilket som helst løb, på hvilket som helst tidspunkt.

Information givet før et løb er gyldig i forhold til mængden af poster, ikke nødvendigvis de specifikke poster. F.eks. kan en post altid tage en anden posts plads, grundet manglende materiale, materialeskade, miljømæssige udfordringer osv.

Refusionspolitik:

CraceY refunderer ikke løbsbilletter. Der er muligt at videresælge/videregive sin billet på www.sportstiming.dk.

Force Majeure:

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som CraceY ikke kan lægges ansvar for, er der ikke mulighed for at refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Sikkerhed:

 1. Før et CraceY løb

En deltager til CraceY er ansvarlig for hans/hendes egen fysiske sikkerhed op til et løb. Kommer deltageren til skade op til et løb, kan CraceY ikke holdes ansvarlig for de aktiviteter, som er skyld i skaden.

 1. I løbet af et CraceY løb – Sikkerhed på ruten

Deltagelse i CraceY foregår på eget ansvar. CraceY kan ikke holdes ansvarlig for nogen slags skader grundet terrænoverflader, bevoksning, allergiske reaktioner osv.

 • Sikkerhed på postene:

Der er tildelt frivillige til de nødvindige poster, hvor instruks er nødvendig for gennemførelse af posten.

Sørg altid for at følge instruktionerne. der bliver givet ved posterne. CraceY vil ikke holdes ansvarlig for skader, der måtte opstå grundet et forsøg på at gennemføre en post.

 1. Efter et CraceY løb

CraceY kan ikke holdes ansvarlig for nogen skader, der angiveligt er relateret til tidligere CraceY løb. Du kan få blå mærker, mindre sår osv. ved din deltagelse i CraceY. Derfor vil alle krav om ansvar blive afvist. Hvis en skade skyldes noget på ruten og/eller ved en post se da ”Sikkerhed på ruten” og ”Sikkerhed på postene”

 1. Materielle sikkerhedsbetingelser:

CraceY kan ikke holdes ansvarlig for ødelagt materiel, gadgets, elektroniske enheder osv. Hvis du f.eks. vælger at medbringe en eller fler gadgets, såsom GoPro eller Fitness tracker, bærer du selv det fulde ansvar for disse.

 1. Svømning:

Til CraceY kan der være poster, hvor svømning er nødvendigt, grundet dybt og/eller åbent vand. Vi anbefaler deltagere med dårlige svømmeevner, om at springe vandpostene over. Hverken livreddere stillet til rådighed af CraceY eller CraceY selv kan holdes ansvarlig for ulykker/skader/dødsfald.

Vidersalg:

 • Hvis du bliver forhindret i at deltage i CraceY, og derfor vælger at videresælge/videregive din billet, skal navnet på billetten ændres til den nye køberes/deltageres navn. CraceY vil ikke lade deltagere løbe under forkert/falsk navn, og udleverer derfor ikke startnumre, hvor fremviste billede-ID ikke stemmer overens på navnet på købskvitteringen.
 • Det er ikke muligt at ændre sin billet til CraceY til et nyt CraceY løb.
 • CraceY vil ikke holdes ansvarlig for ændring af tilmeldtes personlige informationer. Hvis du ønsker at videresælge/videregive din billet, er du ansvarlig for at ændre navnet på billetten til den nye køber/deltager via sportstiming.dk. Alle ændringer kan foretages ved at logge ind på www.sportstiming.dk, hvor tidligere nævnte vilkår og betingelser gør sig gældende.
 • Køberen/modtageren af en videresolgt billet skal også acceptere vilkår og betingelser. CraceY vil derfor ikke holdes ansvarlig i det tilfælde, at det erfares, at køberen har manglende viden om disse.

Tidsregistrering:

 • Bemærk: Når du afhenter dit startnummer på eventdagen, modtager du dit scorekort/chip, som registerer dine point. CraceY vil ikke holdes ansvarlig for fejl og/eller ufuldstændige point registeret af sportstiming.dk. Hvis du oplever fejl i dine registreret point, kontakt da info@sportstiming.dk
 • Individer under 16 år skal deltage med en voksen på minimum 18 år og samtidigt medbringe en forældreerklæring som afleveres i check-in.
 • Individer mellem 16 og 18 år skal medbringe en forældre erklæring som afleveres i check-in. Du kan finde forældreerklæringen i forbindelse med tilmeldingen.

Kommercielle vilkår:

 • Omfattende promovering af firmaer, som ikke er associreret med CraceY er ikke tilladt. Strandflag, bannere, produktsalg osv. er strengt forbudt, medmindre der er lavet en aftale med løbsledelsen.
 • Sponsorater giver os mulighed for at sikre de bedst mulige vilkår for vores deltagere, og vi opfordrer derfor ikke til kommercielle happenings.

Transport:

 • CraceY vil ikke holdes ansvarlig for udfordringer relateret til transport af deltagerne.
 • Trafikale udfordringer, vejblokader, strejke mellem offentlige ansatte og lignende har ingen indfyldelse på deltagelse i CraceY. Deltagerne til vores løb er udelukkende selv ansvarlig for transport.
 • Parkeringsvilkår er gældende i forhold til lokale lovgivning/skiltning.CraceY vil ikke holdes ansvarlig for parkeringsbøder og/eller biler der bliver fjernet. Bemærk: Nogæe sponsorer har eksklusive tilladelser via løbslederen. Alle deltagere skal parkere i forhold til skiltning/lokale regler. CraceY refunderer ikke nogen parkeringsbøder eller lignende.

Bagage:

 • CraceY tilbyder bagageopbevaring under et telt.
 • CraceY vil ikke holdes ansvarlig for mistede/stjålne ting og/eller mistet/stjålen bagage.

Deltagelse under påvirkning:

 • CraceY vil ikke holdes ansvarlig for deltagere, der løber under påvirkningen af alkohol og/eller narkotika.
 • Hvis en deltager på nogen måde repræsenterer en fare for meddeltagere, frivillige, tilskuere osv., vil CraceY håndtere denne på passende vis.
 • Hver deltager har et fælles ansvar for at holde øje med hinanden og rapportere mistænkelig adfærd til løbsledelsen.

Din data:
Vi respekterer dit privatliv. Enhver personlig information du oplyser, er udelukkende brugt til at give dig den bedst mulige service. CraceY bruger denne information til bedre at forstå vores kunder og dermed tilbyde den bedst mulige service. Dette indebærer bl.a., at vi kan sende dig købskvittering, informationer om dit løb samt information om fremtidige løb og relaterede produkter ejet af Ultra.

Ikke-videregivelse til tredjepart:
Medmindre vi har dit udtalte samtykke, videregiver vi ikke nogen af dine personlige informationer til en tredjepart. Vi vil ikke sælge, udleje eller bytte dine personlige informationer til andre med marketing for øje uden dit udtalte samtykke. Vi må indsamle statistik angående deltagere i vores løb, brug af vores hjemmeside, online trafikmønstre, relateret sideinformation og generelle analyseformål. Denne information vil ikke inkludere nogen personlig identifikation.

Information:
Sikkerheden for dine oplysninger: Vi følger strikse sikkerhedsprocedurer i forhold til opbevaring og udlevering af den information, du har givet os. Dette er for at forhindre uautoriseret adgang eller ulovlig brug af dine personlige informationer.

Billeder, videoer og droneoptagelser:
CraceY forbeholder sig retten til at tage billeder/video/droneoptagelser af deltagere og/eller tilskuere til vores events. Når du accepterer nærværende købsbetingelser, giver du samtidigt samtykke til, at CraceY, og CraceY’s samarbejdspartnere, kan bruge og/eller distribuere billede- og videomateriale, som du optræder på, fra vores events – dette typisk til markedsføringsmateriale. CraceY forbeholder sig desuden retten til at re-poste deltageres private billeder fra CraceY events, som er lagt op på sociale medier.
Vigtigt: I tilfælde af at en drone skal nødlande, vil dronepiloten råbe: “Nødlanding! Kig op”. Hvis du hører disse ord, så kig op efter en drone og orienter dig i forhold til den. Vores dronepilot, og de øvrige kamerafolk, vil bære synlige farvede veste.